Skip to main content

Featured

Asyiknya Liburan se-Keluarga di Kura-Kura Waterpark Disc.10% via App My Blue Bird

Hayoo.. biasanya apa yang kalian lakukan dikala hari Minggu bersama si kecil dan keluarga??? Kepantai ? Ah lama-lama udah bosen ke alam atau pantai-pantai mulu terus deh secara Lombok mah gak abis-abis pantainya. Hihihi.. 
Nah kalo gitu sini coba aku saranin deh untuk kunjungi salah satu objek wisata asyik buat keluarga di pusat Kota Mataram. Objek wisata ini keren banget, banyak sekali fasilitas yang berada di 1 tempat. Buat yang belum pernah kenal namanya "Kura-kura Waterpark dan Kids Fun House". Buat orang-orang yang sudah kenal namanya biasa menyebutnya dengan "Kura-Kura" saja.
Baca juga : Yuk Intip Asyiknya Liburan Gubernur NTB Zainul Majdi Sekeluarga ke Lombok Elephant Park
Kura-Kura Waterpark - Family Entertainment
“Kura-Kura”, sebuah wahana waterpark dan tempat bermain serta bersantai untuk keluarga. Buat kalian yang berlibur dengan keluarga berikut buah hati, tempat ini bisa dijadikan list kunjunganmu ketika ke Lombok karna termasuk ramah kantong untuk meni…

Who I Am?


" I want to be inspirising and inspired one "


Merci!!

Let me introducing my self. Well, you can call me with " Wulan". I am a recent graduated alumnus from SMAN 1 Mataram, West Nusa Tenggara, Indonesia. I grow up a lot in this home sweet country, Indonesia.. I am looking for a scholarship right now. Well, I'm a freshman in Mataram University. 

I am a great believer of the saying that getting lost allows you to (re)discover yourself. I am an out of the box person who love to travel accross universe, huge interest in photograph, design, business, social activities, culture, and always try to be a Great Person! A passionate with dreamer who wanna try to motivate people as much as possible and share tons of happiness wherever I step my feet on.


You can call me a photographer, a designer, a writer, a big heart, an adventurous person, a volunteer, and all of those name are coming from one basic name: A DREAMER. 

I believe in ‘Episto, ergo sum; Aku menulis maka Aku ada‘. That's why I have to keep writing so that people in the world will acknowledge me and my ideas. I hope that what I wrote will give some encouragement to you, guys. Happy enjoyed!!


You can search me too on :

 Facebook : Ni Wayan Sri Wulandari
Twitter : @wulandari_nws
Wordpress : dariwulandari.wordpress.com
Pinterest : Sri Wulandari
Instagram : wulandari.nws
Path : wulandari nws
Line : nwswulandari
Pin BB : 53CAF8CD

.
Regards with
- W - 

Comments