Skip to main content

Featured

Sophie Paris Fashion and Beauty Festival 2017 di Lombok

Bonjour ~  * Salam hangat dari Sophie Paris *

Kalian udah pada pernah dengar nama Sophie Paris gak? 
Yup benar sekali. Sophie Paris itu nama salah satu perusahaan yang terkenal dengan penjualan produk fashion, beauty, dan healthy living berbasis sistem direct-selling di Indonesia gitu. Kalo dulu mungkin kalian kenalnya dari ibu atau tetangga kalian dengan nama Sophie Martin, nah itu dia. Sekarang berubah nama menjadi Sophie Paris biar lebih kece. ๐Ÿ‘•๐Ÿ‘–๐Ÿ‘œ๐Ÿ’„๐Ÿ‘š

Dalam rangka memperkenalkan produk baru edisi Ramadhan, Sophie Paris menggelar acara Sophie Paris Fashion & Beauty Festival 2017 di Lombok yang berlangsung di Hotel Lombok Raya. 
Yuhuuu, ini pertama kalinya aku datang di acara fashion gitu so ketika ada info dari temen ada acara kayak gini ya tanpa berpikir panjang lagi aku langsung daftarkan diri buat ikut lah. Motoku : Kesempatan gak datang 2 kali, so manfaatkan waktumu saat ini juga. Ya kira-kira begitulah

Tepatnya hari Sabtu tanggal 20 April kemarin, acara ini berlangsung …

Who I Am?


" I want to be inspirising and inspired one "


Merci!!

Let me introducing my self. Well, you can call me with " Wulan". I am a recent graduated alumnus from SMAN 1 Mataram, West Nusa Tenggara, Indonesia. I grow up a lot in this home sweet country, Indonesia.. I am looking for a scholarship right now. Well, I'm a freshman in Mataram University. 

I am a great believer of the saying that getting lost allows you to (re)discover yourself. I am an out of the box person who love to travel accross universe, huge interest in photograph, design, business, social activities, culture, and always try to be a Great Person! A passionate with dreamer who wanna try to motivate people as much as possible and share tons of happiness wherever I step my feet on.


You can call me a photographer, a designer, a writer, a big heart, an adventurous person, a volunteer, and all of those name are coming from one basic name: A DREAMER. 

I believe in ‘Episto, ergo sum; Aku menulis maka Aku ada‘. That's why I have to keep writing so that people in the world will acknowledge me and my ideas. I hope that what I wrote will give some encouragement to you, guys. Happy enjoyed!!


You can search me too on :

 Facebook : Ni Wayan Sri Wulandari
Twitter : @wulandari_nws
Wordpress : dariwulandari.wordpress.com
Pinterest : Sri Wulandari
Instagram : wulandari.nws
Path : wulandari nws
Line : nwswulandari
Pin BB : 53CAF8CD

.
Regards with
- W - 

Comments