Skip to main content

Featured

Asyiknya Liburan se-Keluarga di Kura-Kura Waterpark Disc.10% via App My Blue Bird

Hayoo.. biasanya apa yang kalian lakukan dikala hari Minggu bersama si kecil dan keluarga??? Kepantai ? Ah lama-lama udah bosen ke alam atau pantai-pantai mulu terus deh secara Lombok mah gak abis-abis pantainya. Hihihi.. 
Nah kalo gitu sini coba aku saranin deh untuk kunjungi salah satu objek wisata asyik buat keluarga di pusat Kota Mataram. Objek wisata ini keren banget, banyak sekali fasilitas yang berada di 1 tempat. Buat yang belum pernah kenal namanya "Kura-kura Waterpark dan Kids Fun House". Buat orang-orang yang sudah kenal namanya biasa menyebutnya dengan "Kura-Kura" saja.
Baca juga : Yuk Intip Asyiknya Liburan Gubernur NTB Zainul Majdi Sekeluarga ke Lombok Elephant Park
Kura-Kura Waterpark - Family Entertainment
“Kura-Kura”, sebuah wahana waterpark dan tempat bermain serta bersantai untuk keluarga. Buat kalian yang berlibur dengan keluarga berikut buah hati, tempat ini bisa dijadikan list kunjunganmu ketika ke Lombok karna termasuk ramah kantong untuk meni…

Chemistry Classes - Calon Dokter Gagal

I am in Chemistry Lab!

Hey! What's up guys?? 
You see that my picture on laboratory. Wait a minute! Oh okay, stay calm. Don't even get suprised or confused. I am still in Social classes. Allright, I didn't change and affairs to science classes. I'm just wanna to feel what the science classes do. 

Today, after I get my turn to speaking news on indonesia language's practice and my powerpoint have been checked by bu Yuni, I just looked up what science 2 classes do, and i just have lucky to wear their coat. You see that I feeling happy and glad though only wear them. Oppss, during I school there, I have not been wearing it. Although when I had attended first grade chemistry class and do an experiment. I don't have a chance to wear it. How pity I am! 

I am sure you also have to wear it, guys. I think, it just like you are super jenius one that discover something on labs. Well,  do you know what my dreams on when I was child? Yeah, become a doctor. Wow... I think it's too impossible to me now, while I am social grader. But it's okay, maybe next time or even ten years later  I have son or daughter who wanna be doctor as I am. Other one, maybe next year as soon as possible (my god plan - who - one - know - it) I  have a fiance whom a doctor. :p


Regards
- W -





Comments