Skip to main content

Featured

Asyiknya Liburan se-Keluarga di Kura-Kura Waterpark Disc.10% via App My Blue Bird

Hayoo.. biasanya apa yang kalian lakukan dikala hari Minggu bersama si kecil dan keluarga??? Kepantai ? Ah lama-lama udah bosen ke alam atau pantai-pantai mulu terus deh secara Lombok mah gak abis-abis pantainya. Hihihi.. 
Nah kalo gitu sini coba aku saranin deh untuk kunjungi salah satu objek wisata asyik buat keluarga di pusat Kota Mataram. Objek wisata ini keren banget, banyak sekali fasilitas yang berada di 1 tempat. Buat yang belum pernah kenal namanya "Kura-kura Waterpark dan Kids Fun House". Buat orang-orang yang sudah kenal namanya biasa menyebutnya dengan "Kura-Kura" saja.
Baca juga : Yuk Intip Asyiknya Liburan Gubernur NTB Zainul Majdi Sekeluarga ke Lombok Elephant Park
Kura-Kura Waterpark - Family Entertainment
“Kura-Kura”, sebuah wahana waterpark dan tempat bermain serta bersantai untuk keluarga. Buat kalian yang berlibur dengan keluarga berikut buah hati, tempat ini bisa dijadikan list kunjunganmu ketika ke Lombok karna termasuk ramah kantong untuk meni…

Life is Good

 LG is not a mark branding. It's just a words. Life is Good. Yeah, life is fully lucky.

Well, I often think my life always not lucky. But in the other side I still should trust my lucky life. 

By the way, this is a great time to start getting serious about my desires and ambitions. I thought I would share this story to you in case I are considering making any type of changes in my life. 

One of the most important things I have ever learned was that if you have a feeling that there is something more for you. It’s there for a reason that you’re meant to find your way to whatever it is you really want for your life. You are absolutely meant to live the life you always dreamed about – and, who you are, right ??? as I do.

Maybe it relates to my activities or a relationship, or maybe there is something I’ve just always wanted to accomplish. Whatever it is, TODAY is the perfect day to start getting serious about going after it. But, for today, I just start rethinking what’s really possible for my life. 

remember

Just be more grateful for our life

 

Regards
- W -

Comments